Een koele berging voor professionals en particulieren

Tot 50 jaar geleden was het vanzelfsprekend om producten vers te houden in een frisse kelder. Maar door betere isolatietechnieken beschikken steeds minder nieuwbouwwoningen over zo’n ruimte. Zijn opvolger? Dat is de koele berging. OptimaCool brengt u de “Cave Cool”, een zelf ontworpen klimaatsysteem dat voldoet aan al uw eisen. Compact, fluisterstil en nauwkeurig regelbaar. Bovendien maken we uw koele berging graag op maat!

Wat bewaart u in uw koele berging?

In onze bergingen heerst een temperatuur tussen 10 en 14° C. De luchtvochtigheidsgraad bedraagt steeds meer dan 60%. Die factoren maken uw geklimatiseerde ruimte ideaal om groenten en fruit te bewaren, net als conservenblikken, sigaren en chocolade. Ook kaas kunt u laten rijpen in een koele berging van OptimaCool en uw wijn komt er tot zijn volle wasdom. Bekijk ook onze gespecialiseerde wijnkoelingen.

Energiezuinig & hygiënisch

Uw koele berging plaatst u waar u maar wil. U kunt bijvoorbeeld een koelinstallatie plaatsen in een bestaande ruimte, zoals uw zolder of kelder. Het elektriciteitsverbruik van uw koelsysteem wordt dan bepaald door de isolatie van die ruimte. Hoe beter geïsoleerd, hoe lager het verbruik. Een alternatief is om een volledig geïsoleerde koelcel (12° C) in te bouwen. Perfect hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Ook voor bijbehorende rekken in aluminium, kunststof of inox kunt u bij ons terecht.

Onze Cave Cool is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde componenten van topkwaliteit. Energiezuinigheid staat centraal. Vragen over onze koele berging? Contacteer ons gerust.

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen