Optimale koeling & verwarming? Reken op OptimaCool

OptimaCool is uw specialist in koeling, verwarming, airco en ventilatie. Of u nu particulier bent of professional, ons gecertificeerd koeltechnisch bedrijf vindt gegarandeerd een oplossing op maat van uw koelwensen.

Professionele installateurs

Ideale koeling vraagt om de juiste installaties en, minstens even belangrijk, een foutloze plaatsing. Daarom staan bij OptimaCool een eigen studiedienst en een team van gecertificeerde koeltechnici tot uw dienst. Bovendien scholen onze experts hun vakkennis voortdurend bij, zodat ons bedrijf de nieuwste technieken op de markt meteen kan aanbieden. Alleen zo bent u zeker van koeling, waarop u 24 uur per dag kunt vertrouwen.


Betrouwbare service

Ook controle en veiligheid van uw koeling en verwarming speelt een sleutelrol bij klimatisatie. Bij OptimaCool onderhouden wij uw installaties met dezelfde zorg als waarmee we ze plaatsten. Het verplichte jaarlijkse onderhoud nemen we graag op ons. Zo voldoet u altijd aan de CFK-wetgeving en verlengt u de levensduur van uw koeling, airco of warmtepomp. Doet er zich toch een storing voor? Dan staat onze herstellingsdienst 24/7 voor u klaar. Want uw bedrijfszekerheid is onze grootste zorg.

Trek samen met ons de groene kaart

OptimaCool draagt de natuur een warm hart toe. Daarom houden we bij de keuze voor uw installaties niet alleen rekening met een uitgebalanceerde prijskwaliteitsverhouding, maar ook met milieuvriendelijkheid. Met de juiste koeling helpen we u besparen. Goed voor het milieu én voor uw factuur!

We kijken ernaar uit om u en uw projecten te leren kennen. Contacteer ons voor een samenwerking

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen