Aanpak

OptimaCool Aanpak 

Een optimaal klimaat creëer en beheert u niet zomaar. Daarom laten wij bij OptimaCool niets aan het toeval over. We vertrekken altijd van een gedetailleerde analyse van uw situatie. Op basis daarvan tekenen we een betrouwbare oplossing uit en kiezen we de juiste installaties. Alleen zo bent u er zeker van dat u investeert in klimaatbeheersing waar u 24 uur per dag op kan vertrouwen, daar staan we bij OptimaCool garant voor. 
OptimaCool is natuurlijk een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf.

Studie & Advies

Advies dat letterlijk goud waard is!
U kiest voor OptimaCool !  Proficiat, u kiest voor een specialist in de wereld van de koeltechnische bedrijven en u zal dat positief ondervinden.
Ons motto : "meten is weten". Onze ervaren gediplomeerde koeltechnici bestuderen uw project tot in de kleinste details. Daarna krijgt u een oplossing op maat, binnen uw budget. Op deze manier bespaart u later heel wat energie !  Letterlijk en figuurlijk: door onze nauwgezette expertise bekomt u een uitstekende prestatie van uw installatie, minder energieverbruik en bespaart u zichzelf veel kopzorgen.

Kwalitatieve installaties

Installaties om U tegen te zeggen. 
Een installatie die optimaal werkt, is een installatie die perfect werd geplaatst. OptimaCool laat niets aan het toeval over. We werken enkel met de beste systemen van betrouwbare fabrikanten. Zo kunnen we u altijd een interessante prijs-betrouwbaarheidsverhouding aanbieden. Daarnaast werken we steevast met gediplomeerde technici die hun vakkennis voortdurend bijscholen. 
Wij garanderen u vlekkeloos geplaatste apparatuur die perfect beantwoordt aan uw noden. 

Onderhoud

Zeg niet zomaar technieker tegen uw OptimaCool technicus.
Een slecht onderhouden installatie verbruikt tot 60% meer elektriciteit. En... kan u op elk moment in de steken laten. Daarom onderhouden wij uw installaties met dezelfde zorg als waarmee we ze plaatsen. 
Wij, dat is elke gediplomeerde en gecertificeerde technieker die bij OptimaCool aan de slag is. 
Loopt er toch iets verkeerd ? Wij zijn slechts één telefoontje van u verwijderd. Onze servicewagens zijn voorzien van een grote voorraad aan wisselstukken. 
Zo, u kan weer optimaal genieten ! 

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen