Professionele airco-installateur Optima Cool

Airco is niet meer weg te denken uit onze huidige leef- en werkomgeving. Klanten shoppen liever en méér in een verkoelde winkel en ook de werkefficiëntie stijgt bij een aangenaam binnenklimaat. Wees de hitte te slim af en doe een beroep op uw professionele airco-installateur van OptimaCool! 

Airco op maat

Wilt u een installatie laten plaatsen? Dan komt onze airco-installateur graag bij u langs om te kijken welk systeem het best geschikt is voor uw huis, werk- of winkelruimte. En dat altijd met oog voor uw budget.

Omdat elke ruimte en behoefte uniek is, bieden wij een compleet gamma aan van verplaatsbare toestellen tot volledige ingebouwde airconditioning. Allemaal van gerenommeerde merken als Fujitsu, Mitsubishi Electric, General, LG, Samsung, Daikin enz. Een eigen airco-installateur staat in voor een vlekkeloze levering en plaatsing. Een comfortabel gevoel, op elk moment van de dag, daar gaan we voor!

Betrouwbare installaties

Onze geluidloze airconditioners doen meer dan lucht koelen. Ze filteren de lucht en brengen de vochtigheidsgraad op een behaaglijk peil. Bovendien is elke installatie ook als warmtepompversie verkrijgbaar. Zo geniet u ook op frissere dagen van een optimaal klimaat.

Bij airco-installateur en koelspecialist OptimaCool vindt u 3 soorten systemen, elk met hun eigen voordelen.  

 1. Singlesplit-systeem: deze airco bestaat uit 1 buitentoestel en 1 binnentoestel. Hij is geschikt om 1 ruimte te koelen (of meerdere met behulp van kanaalmodellen).
 2. Multisplit-systeem: dit systeem heeft naast 1 buitentoestel meerdere binnentoestellen. Voor elke ruimte is de temperatuur apart regelbaar.
 3. VRF-systeem: dit aircosysteem is ideaal voor middelgrote en grote gebouwen. U hebt een ruime keuze aan binnentoestellen en bedieningen.

Wees oververhitting een stapje voor

Onderzoek heeft uitgewezen dat u optimaal functioneert bij 22°C.  Maak dus meteen komaf met een broeierige of benauwde sfeer en vraag gratis advies aan uw gediplomeerde airco-installateur. Op alle toestellen krijgt u 5 jaar garantie

 • Aanvraag door klant of prospectie
 • Bespreking met klant samen met technisch adviseur/specialist
 • Plaatsing
 • Opvolging en naservice
 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen