Walhalla voor de fijnproever

Gelegen in de Zoutelaan te Knokke, bevindt zich een delicatessenzaak Kazen Loobuyck die de focus legt op het luxesegment.  Deze zaak bestaat reeds 50 jaar en werd opgestart door de ouders van de huidige eigenaar & zaakvoerder Gino Loobuyck.

In dit walhalla voor de fijnproever, wacht er op jou een assortiment van ruim 200 kazen die met liefde uitgezocht en verzorgd worden. Om het plaatje volledig te doen kloppen kan u ook terecht bij hen voor de fijnere vleeswaren en een geurig assortiment broodjes, met o.a. notenbrood, rozijnenbrood en vijgenbrood.

Deze zaak kunnen we omschrijven als een “luxe” kruidenier, waar je ook diverse delicatessen kan vinden, bijvoorbeeld : Engelse confituren en pasta's van La Chinoise.

In de lente van 2016 kreeg OptimaCool een telefoontje van zaakvoerder, Gino Loobuyck, hij kwam te rade bij OptimaCool.
Delicatessen Loobuyck-Spruyt te Knokke, wensten hun zaak volledig te vernieuwen en OptimaCool zette zijn schouders onder dit project.

In hun huidige zaak was er een koeltoonbank voorzien met niet zo evidente afmetingen. De uitbaters stonden erop dat hun nieuwe koeltoonbank identiek dezelfde vormen aanhield. Hiervoor bood OptimaCool een koeltoonbank op maat aan. Wij maken volgens wens van de klant allerlei koelmeubelen op maat. OptimaCool plaatste een koelcentrale die zorgt voor een geluidloze en correct werkende koeling. Deze koelcentrale werd uiteindelijk geplaatst in de kelder waar onder meer twee nieuwe wandkoelers en twee bestaande koelcellen op aangesloten werden.

In hun voorgaande winkel was er een aircosysteem aanwezig, namelijk een kanaalsysteem.
OptimaCool verving de binnen -en buitenunit door een hedendaags kanaaltoestel van Fujitsu, een toestel dat energiezuiniger én geluidsvriendelijker is.

Kortom, ook OptimaCool kan u helpen met betaalbare en hedendaagse totaalprojecten. Dit onder het motto : “Schoenmaker blijf bij je leest”, doet OptimaCool beroep op de nodige onderaannemers die elk gespecialiseerd zijn in hun vak. Hierdoor werd Delicatessenzaak Loobuyck-Spruyt één van de mooiste realisaties.

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen