Sans Cravate Brugge

Als een echte koelingrecensent starten we dit artikel. 
Op 2 juni 2016 nam OptimaCool plaats aan één van de leuke tafels in Hubert Gastrobar, hun nieuw concept waar OptimaCool deel van uit maakte.
Geen betere manier om de door ons geplaatste installaties te controleren en testen. 

Het verdict van onze uitgevoerde werken ? 
Ontdek het hier! 

Uitdaging

Bij dit project had OptimaCool een bepaalde tijdspanne gekregen. Ons montageteam moest de werken uitvoeren onder een bepaalde tijdsdruk. De zaak moest koeltechnisch volledig vernieuwd worden en er werd verwacht een optimaal klimaat te hebben in het restaurantgedeelte, dat de klanten niet stoort. Een warmtepompsysteem dat aanwezig was maar wat men niet kon horen en voelen! Daarbij werd de moeilijkheidsgraad opgedreven doordat alle bekabeling niet meer zichtbaar mochten zijn, hierbij kregen we een beperkte ruimte in een vals plafond.

Oplossing

Onze werken hielden in: koeltechnische voorzieningen van alle koelapparaten, zijnde koelcentrale, koelgroepen, koeltechnische meubelen en airco-installatie.

Het klimaat was er aangenaam en verfijnd, net zoals in hun gerecht: "perfect en één geheel."  
Onze installatie kan je vergelijken met Henk zijn menu, subtiele aanwezigheid van bepaalde elementen. 

Een nieuw concept in een bekende eeuwenoude stad als Brugge vraagt om de nieuwste technieken. De perfect surf en turf van oud en nieuw!

Voor een ongedwongen lunch of culinair avondje uit in Brugge, kan je voortaan terecht in Hubert Gastrobar, de nieuwe hippe eetbar van de eigenaars van sterrenrestaurant Sans Cravate. De Brugse sterrenzaak Sans Cravate is opnieuw open, uiteraard als een gastronomisch restaurant maar nu mét een zogenaamde gastrobar, naar het voorbeeld van de Engelse gastropub.

Het eethuis in de Langestraat onderging een volledige facelift - zowel in de keuken als de eetruimte - en kreeg een vernieuwd interieur met natuurlijke elementen. Tegelijkertijd openden chef Henk Van Oudenhove en echtgenote-gastvrouw Veronique Bogaert in het aanpalende pand een nieuwe, hippe eetbar waar eerder ongedwongen en in een losse sfeer kan geluncht of getafeld worden: Hubert Gastrobar. Ideaal voor een snelle hap of een avondje uit.

De eetbar, genoemd naar de man die voordien het huis bewoonde, heeft trendy look met kleurrijke accenten, een lange eettoog als blikvanger en een open keuken met een grote spit als blikvanger.

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen