Louis Delhaize Centraal Station Antwerpen

OptimaCool & Louis Delhaize zijn al jaar en dag dedicated partner. Maar dit jaar deden we iets speciaal. Wie vandaag in het prachtige en historische centraal station van Antwerpen zal lopen, kan er als het ware een kleine voedselmarkt bezoeken.
Onder deze winkels is er ook een winkel van Louis Delhaize, een winkel die OptimaCool koeltechnisch heeft ingericht. 

Uitdaging

De winkel koeltechnisch operationeel maken binnen de korte uitvoeringstermijn opgelegd door de klant. Werken in een openbaar gebouw brengt altijd zorgen met zich mee. Er is veel passage en er moet gewerkt kunnen worden zonder de reizigers te hinderen.

Oplossing

Voor de korte uitvoeringstermijn te halen werden er extra monteurs toegevoegd om zo alles tot een goed einde te brengen. Zo werd het ook een succesverhaal met de onderaannemers. Wat voor de klant een grote meerwaarde is. De volgende toestellen werden geleverd & geplaatst : - wandkoeler met een lengte van 15 meter - 10 halflange wandkoelers - 5 deurs glasdoor diepvries - koelcel - diepvriescel - koelcentrale.

Uw levensmiddelen optimaal koelen én verleidelijk presenteren aan uw klanten ? Dat doet u met de stijlvolle koelmeubelen van OptimaCool.
Bij ons vindt u een uitgebreid gamma standaardmodellen, maar ook maatwerk is mogelijk. Eén vaste constante: hun onberispelijke kwaliteit. 
Welke meubelen u ook verkiest, we zorgen voor een perfecte integratie in uw zaak. 

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen