OptimaCool onderhoudt uw portemonnee

Een verwarmingsinstallatie die jaarlijks wordt nagezien draait veel zuiniger en gaat langer mee. 
Ook uw koelinstallatie heeft een regelmatige reiniging nodig voor een optimaal resultaat...

Als manager bent u dag in dag uit bezig met het succes van uw onderneming. Er is tenslotte zoveel om aan te denken. 
Als ik u nu eens zou vertellen dat u zich binnenkort het leven heel wat eenvouder kunt maken. 
Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is wat Tom - kwaliteitsmanager in de retail ook heeft gedaan. 
Volgt u even mee wat hij u te vertellen heeft? 

Ik weet wat het is om de dagelijkse leiding van een bedrijf op je te nemen. Het ene moment ben je bezig met een vraag vanuit de productie, en een minuut later buig je je over een financiële kwestie. Vandaag moet je beslissingen nemen die een impact hebben op je personeel, terwijl je morgen juridische knopen mee moet helpen doorhakken.

Begrijp me niet verkeerd: ik vind het geweldig om te doen! Maar als ik mezelf tijd, moeite en geld kan besparen, dan doe ik dat ook. 

Een simpel voorbeeld: vroeger hadden we geen onderhoudscontract voor onze koelinstallatie. De service die we van onze leverancier OptimaCool kregen was meer dan behoorlijk, laat dat duidelijk zijn. Maar je moet er toch elk jaar zelf aan denken om het wettelijk verplichte onderhoud te laten uitvoeren. 
Twee jaar geleden hebben we een onderhoudscontract afgesloten. Dat is makkelijk en efficiënt. 

Een slecht onderhouden koelinstallatie of warmtepomp verbruikt immers tot 60% meer elektriciteit. En ik ben er zeker van dat ook de slijtage en geluidsoverlast hoger liggen. Om nog maar te zwijgen van het risico op een plotse uitval, op ongevallen of brand. Neen, ik mag er niet aan denken. 
Ons onderhoudscontract bespaart mij geld en kopzorgen. Zo eenvoudig is het! 

Wat denkt u: zou u zichzelf het leven ook niet makkelijker maken met een onderhoudscontract voor uw installatie? Denk er gerust even over na. Om er zeker van te zijn dat u intussen het onderhoud van uw installatie niet vergeet kan u onderstaand onze internet-link terugvinden naar onze servicedienst. 

Maar omdat ik u het echt makkelijk wil maken, neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en maak een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen wij samen met u overlopen wat zo'n contract specifiek voor uw bedrijf betekent en wat de vele voordelen zijn die u eruit haalt. 

Plan nu uw onderhoud!

Maak een vrijblijvende afspraak!