koelcel

- Koelcellen zijn niet duur maar DUURZAAM

Steeds meer particuliere woningen worden uitgerust met een koelcel. De juiste grootte met aangepast vermogen zorgen voor een maximale levensduur met een minimaal verbruik. We plaatsen de koelgroep op afstand zodat de koelcel geruisloost werkt. Met professionele componenten realiseren we een betrouwbare installatie waarin de producten veel langer vers blijven. Meer ruimte, een beter overzicht dus minder verspilling. Eindelijk plaats voor die grote plateaus! Het feest kan beginnen.

- HOGE capaciteit en LAAG verbruik

De ruimte in een koelcel zorgt ervoor dat de producten beter gekoeld worden en dus langer bewaren. Door het overzicht in de koelcel benutten we beter de inhoud waardoor er minder wordt weggegooid.

De isolerende panelen waarmee de koelcel wordt opgebouwd zijn 8 cm dik en schuiven perfect in elkaar. Door de hermetische afwerking en de goede thermische weerstand is het energieverbruik lager dan gelijk welke vergelijkbare koelkast. Verder plaatsen we een zelfsluitende deur die perfect afsluit. Met een duidelijke regelaar is de installatie eenvoudig te gebruiken en kunnen we de temperatuur afstellen op uw behoefte.

- MODULAIRE opbouw of plaatsing op MAAT

De isolerende panelen waarmee we de koelcel maken zijn standaard 30 cm breed. De minimum afmetingen van een koelcel bedragen 90 x 90 cm en stijgen modulair tot 240 x 450 cm. Vloerpanelen zijn niet noodzakelijk maar sterk aan te raden. De rekstelling wordt door ons uitgetekend op maat van de klant. Indien gewenst wijken we van de standaard afmetingen af en bouwen we volledig op maat. In beide gevallen kan de cel volledig in het interieur worden verwerkt. De koelcel verdwijnt als het ware in de schoonheid van uw binnenhuisinrichting. De ideale combinatie van klasse en eenvoud.

De toepassingen zijn legio: een koele berging, een koelcel eventueel in combinatie met een vriescel, of wijnkoeling als eyecatcher. Veel is mogelijk. Om u te inspireren nodige we u uit in onze show room.

- KLANTGERICHTE aanpak met SERVICE

Bij OptimaCool begeleiden we u van bij de conceptfase tot opstart en na-service. Dit met één enkel aanspreekpunt. Onze adviseur legt u alle mogelijkheden uit qua inbouwmogelijkheden en naadloze intergratie in uw interieur. We adviseren waarbij de vraag van de klant steeds centraal staat. Onze betrachting is een minimale impact tijdens de werkzaamheden en in het interieur met een hefboom naar maximaal comfort tijdens het gebruik. Neem contact met ons op, op het nummer 09/375 27 50, stuur een mail naar info@optimacool.be of bezoek onze website www.optimacool.be.