Winkelinrichting

Hoeveslagerij Daem-Lambert in Steenhuize-Wijnhuize, is sinds 24 maart 2016 uw vast gegeven voor kwalitatieve voeding door middel van perfecte koeling! 
Op zaterdag 26 & zondag 27 maart hielden zij een succesvol opendeurweekend, tijdens dit weekend kreeg de winkel van de klanten positieve feedback over zowel het interieur als het aanbod! 
 

Uitdaging

Planning: Eerste contact met de klant & offerte gebeurde begin december 2015, al snel konden wij hun order ontvangen, namelijk op 18 december 2015. De werken werden door ons gestart op 8 februari 2016.

Oplossing

OptimaCool bood de klant koeltechnische meubelen aan die een hoge kwaliteit hebben, een mooie look en betaalbaar zijn! Drie factoren dat vandaag niet meer zonder elkaar kunnen, maar steeds een uitdaging blijft om ze voor onze klanten te selecteren. Bij OptimaCool zit je bij ons aan het juiste adres!

Hoeveslagerij Daem-Lambert biedt eigen gekweekt rundvlees aan. Kwaliteitsvol vlees vraagt kwalitatieve koeling! Enkel op deze manier gaat het vlees niet uitdrogen en kan Hoeveslagerij Daem-Lambert verse en lekkere producten aan hun klanten aanbieden. 
Alles wordt vacuüm verpakt in verschillende hoeveelheden of per stuk en direct diepgevroren om een optimale kwaliteit te garanderen. 

Deze mensen kwamen in contact met ons via hun schrijnwerker in december 2015. 
In hun mooi en heel goed gelegen pand konden wij kennis maken met hun plannen. OptimaCool kon meewerken aan een totaalconcept slagerij die meer biedt dan een lokale supermarkt. Bij Hoeveslagerij Daem-Lambert kan u aangenaam winkelen en kennismaken met verse producten. Dit in een mooi & uniek kader. 
Even uitrusten en een hapje eten ? Dan moet u bij hen zijn! 

Hun eigen gekweekt rundvlees en andere topproducten kan u bewonderen in de mooie koelmeubelen van OptimaCool.

Katrien Lambert, zaakvoerster, meld ons graag dat zij een goede eerste indruk van ons kreeg en tevreden is over onze werken. 
Wij gaven vanaf het eerste moment duidelijke en correcte informatie mee over de koelmeubelen! 

 

Hun bedoeling is en blijft om de klanten zo goed mogelijk te bedienen! 
Katrien Lambert

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen