Brilcenter Beernem

Een warmtepomp installeren is zoals de perfecte bril kiezen. Voor het kiezen van de juiste glazen en montuur vertrouwt u ook op een vakman, namelijk een opticien. Bij het kiezen van een warmtepomp installatie is dat zeker niet anders en kiest u voor de vakmannen van OptimaCool. De klant neemt OptimaCool in vertrouwen en wij luisteren naar de wensen van de klant, dit kan gaan van een inbouw- of opbouwmodel of zelfs warmtepomp installaties die gepaard gaan met vloerverwarming. De klant kan ook kiezen voor een design model of een model die niet zichtbaar maar wel aangenaam voelbaar is op de door u gekozen temperatuur. 

Uitdaging

Renovatieproject : OptimaCool had de uitdaging om alles structureel te plaatsen in de bestaande ruimte. Er moest voldoende vrije ruimte en hoogte worden voorzien om het toestel te kunnen ophangen en ook om de nodige overgang te kunnen maken naar het pulsiekanaal. Zoals gemeld het oog wou een strakke look.

Oplossing

OptimaCool heeft samen de met Eye Designers gekozen voor een kanaalsysteem van Fujitsu General. De binnenuit is een kanaalmodel die in het plafond werd geplaatst en met een vaste bediening kan de klant er allerlei functies kiezen. Er zijn enkel een paar roosters aanwezig en deze zijn bijna onzichtbaar ingewerkt.

Onze installaties hebben de volgende kenmerken : 

- ENERGIEBESPAREND : Dankzij de INVERTER-technologie wordt gebruik gemaakt van energiezuinige DC invertercompressoren.

- COMFORT : De installaties hebben een snelle opstart en een grote nauwkeurigheid van de temperatuur aanpassing. Zowel de buitenunits als de binnenunits hebben een stille werking. Er is een optimale luchtcirculatie bij koeling en verwarming.

- LUCHTREINIGINGSSYSTEEM : De binnentoestellen zijn voorzien van een luchtreinigingssysteem.

- MILIEUVRIENDELIJK : Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke koelmiddelen R410A.

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen