Uw specialist in proceskoeling

Door proceskoeling krijgen machines tijdens hun productieproces voldoende afkoeling. Of u nu actief bent in de voedingssector, de plasticindustrie, de drukkerijwereld… OptimaCool vindt steeds een betaalbare en efficiënte koeloplossing op maat

Proceskoeling voor elke sector

Proceskoeling wordt gebruikt voor testen op beton en bodemstalen in de industrie, maar evengoed voor het rijpen van kazen of de bewaring van vlees. Ook in computerzalen en sturingskasten is proceskoeling noodzakelijk. Door al die verschillende toepassingen moet elk onderdeel van de installatie voldoet aan specifieke sectorgebonden eisen. Maatwerk is dan ook cruciaal.

Vertrouw op OptimaCool

Proceskoeling gebeurt steeds met lucht- of watergekoelde chillers. Om een optimale werking te garanderen, is regelmatig onderhoud van uw installatie aanbevolen. Ook daarvoor kunt u vertrouwen op onze professionals. Om u helemaal te ontzorgen, houden we de onderhoudsintervallen voor u bij.

Bespreek uw eisen voor proceskoeling met onze koeltechnici. Dankzij onze stevige expertise vindt OptimaCool altijd een geschikte koelinstallatie voor uw doeleinden.  

 • Team van
  gecertificeerde koelexperts
 • 2 generaties
  vakkennis
 • 7/7 en 24/24
  herstellingsdienst
 • Langetermijnrelatie
  met u staat centraal
 • Transparante & eerlijke prijzen